» » Сповідь колишнього сектанта

Сповідь колишнього сектанта

Фото - Сповідь колишнього сектанта

Згідно «Словника античності», секти - Це «групи, що відокремилися від великого течії і наступні за власним новим вождем або сповідують нову ідею».

Фінансова піраміда - Специфічний спосіб забезпечення доходу за рахунок постійного залучення грошових коштів від нових учасників піраміди.

До недавнього часу у мене не виникало ні найменшого бажання писати ці рядки, так як сам відвідував одну з так званих «церков» з 1999 по 2009рік.

Привела мене в цю організацію біда під назвою алкоголізм. Хочу засвідчити, що насправді Бог звільняє людей від алкоголізму та інших пристрастей, в будь-якому місці і в будь-який час, буває це рідко і не з усіма, але сталося зі мною, Бог звільнив мене по Своїй милості від алкоголізму раз і назавжди. Дуже був радий цьому, щаслива була і моя сім'я, але не довго ... Минуло близько 3-4лет, коли ейфорія пройшла і я відчув усередині себе порожнечу. Поступово почав спостерігати і аналізувати, що відбувається в «церкви» (у мене була така можливість, так як до того часу служив в адміністрації цієї, «найбільшої церкви в Європі». Ви напевно здогадалися про яку «церкви» йде мова ... І ось тільки зараз у мене достатньо фактів, щоб сказати що ця «найбільша церква в Європі», яку підтримує один з керівників міста колишній банкір, насправді ні яка не церква, хоча мені особисто хотілося б вірити, що створювалася вона з благими намірами, а «найбільша в Європі фінансова піраміда »!!! Підтвердженням тому велика кількість фінансових структур, побудованих на базі мережевого маркетингу створених або діють в рамках« цієї церкви ». Про це багато писалося, і тільки мало хто знає що пайова участь« пастора »або членів його сім'ї, найближчого оточення (таких близько 5-10 чоловік) присутній практично скрізь, я вже не кажу про те що гроші церкви (десятини і пожертвування) прокручені були не раз і не два. Можу говорити про це, тому що мав відношення і до так званого « клубу 1000 мільйонерів »який створений з метою координації цих фінансових, інвестиційних, ріелтерських та інших предпріятій.Конечно обставлено це все під виглядом допомоги у фінансовому процвітанні членів« церкви »і не хто навіть не замислюється над тим звідки і куди йдуть ці гроші. Дуже часто упомінаються різні благодійні організації які нібито використовують ці фінансові ресурси, насправді туди потрапляють тільки крихти !!! і ті потрібно довести і витребувати, в основному всі за рахунок все тих же «бажаючих процвесті фінансово»? членів «церкви». Для підтримки необхідного настрою «духу», на кожному служінні проводяться свідоцтва про фінансовий процвітанні, щоб усі тягнулися до джерела ... ..Самое головне і впливове свідоцтво це наявність автомобіля, квартири і бізнесу, тому таке велике к-ть автомобілів біля «церкви», але якщо копнути то ці авто, квартири куплені в основному в кредит і не відображають справжнього стану справ і того процвітання про який свідчать, так поступають і в «миру», тут немає ні чого надприродного. Я особисто знаю багатьох і знаю їх достаток, це звичайні люди які своєю працею заробляють собі на життя, але виявилося що на них заробляють ще кілька десятків «братів» і «сестер» які являються «кумирами», «гуру», насправді вони просто використовують їх.

Тут не може бути мови ні про яку Божої любові, та й яка може бути любов Божа в «церкви» де Святому Святих, «причастя» приділяється всього близько 5 хвилин, у вигляді соку в пластиковому одноразовому стаканчику, де зборів святих схожі на зборів акціонерів . Не можна служити двом богам ... Богу істинному і мамоні (божество у стародавніх сирійців, уособлювало багатство, земні блага). Я особисто не маю ні чого проти процвітання, і в мене є свій бізнес, авто і т.д. але я б цього міг і не мати, якби допустив до себе, хоч одну з «церковних або біляцерковних» структур, котрі не одноразово намагалися це зробити. Всі прилучення і втягування будується на підставі ... ти повинен завжди пам'ятати, звідки це до тебе прийшло і кому ти вічно повинен »від цього з глузду можна з'їхати ... Люди приходять до Бога і Бог милує їх, рятує, зцілює (це все є насправді !) але на цьому нажіваються багато, ... в тому числі і «пастора» якщо можна їх так назвати, хоча там були і є справжні віруючі, їх правда залишилося не багато, більшість, або розчарувалося в Бозі (що дуже прикро!) або пішли в іншу церкву. І за всім цим стоїть одна людина «Старший пастор» котрому я вірив безмежно, по суті він став ідолом, мені важко про це писати, але це правда! Я думаю що це сталося не відразу і наміри пастора були спочатку чистими і щирими, але безконтрольність і великі гроші на жаль затьми його розум, але я все одно вдячний йому за те що він звернув погляд на Бога.

Що спонукало мене написати ці рядки, напевно, бажання допомогти тим, хто зараз не підозрює куди потрапив і чим це для нього закінчиться, а закінчиться це тим, що на зміну першим враженням, вірі й надії прийде відчай і розчарування, депресія і втома, і найсмішніше, що вас переконають, що ви самі в цьому винні ?! Це у вас немає любові, це ви недостатньо вірні, недостатньо ходите на нічні молитви, лідерські, недостатньо жертвуєте, це у вас маленька домашня група, обробка проходить таким чином, що людині немає часу схаменутися, одуматися, подивитися навколо себе, його відразу беруть в оборот з перших днів, зі школи «АБС» і до повного фінансового вижиму ... Завжди виставляється на показ реб.центр, ... у нас стільки-то звільнених наркоманів, алкоголіків і т.д. насправді всі ці звільнення відбуваються за звичайною «мирської» програмою «семи кроків» анонімних алкоголіків і наркоманів, яка вже давно й успішно діє в усьому світі, слава Богу за неї!

Пасторами призначають людей, у яких немає ні якого життєвого досвіду, це молоді люди 20-30лет в основному після реб.центра, вірні організації та пастору, а не Богу, які ще свою душу не врятували, а намагаються врятувати світ !?

Знаєте, коли ви йдете в гори, ви вибираєте собі провідника, який ходив туди, куди ви хочете прийти, і живим повернутися звідти, а не загинути на шляху. Ось такий повинен бути пастор в повному розумінні цього слова. Він не повинен говорити того, чого він дослідно не пережив або чого він якось своїм нутром не знає. Ми приходимо до пастора з тим, щоб зустріти провідника до дверей Царства Божого. Але якщо він сам там не бував, він нам нічого не може дати!

Біблія. Друге соборне послання святого апостола Петра. Глава 2.

1бил і лжепророки в народі, як і у вас, будуть лжевчителі, що впровадять згубні єресі, відречуться викупив їх, і стягнуть на себе скору погибель.

18Ібо, висловлюючи марне базікання, вони схоплять в пожадливістю тіла й розпустою тих, хто ледве від знаходяться в омані.

19Обещают їм свободу, будучи самі раби тленія- Бо хто ким переможений, той тому й раб.

20Ібо коли хто втече від нечистости світу через пізнання Господа й Спасителя нашого Ісуса Христа, а потому знов заплутуються ними та перемагаються, то останнє буває для них гірше першого.

21Лучше б не пізнати дороги правди, як, пізнавши, вернутись назад від переданої їм святої заповіді.

P.S. Сам я пішов з цієї «організації» до церкви де Бог вшановується як Бог, Владика і Цар, зрозумів що є багато церков де проповідується істинна віра, надія, любов, і де гроші на потреби заробляються, а не випрошуються, вичавлюються або виклянчувала.

Тим, хто потрапив у подібну організацію, моя порада, йдіть !!! і не впадайте у відчай і не сумнівайтеся, Бог є! і Він любить Вас!

... Шукайте, і найдете- стукайте, і відчинять вам-бо, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять ».

Хай помилує нас усіх Господь!

Пишіть, відповім усім: [email protected]