» » Чоловік і жінка. Хто вони?

Чоловік і жінка. Хто вони?

Фото - Чоловік і жінка. Хто вони?

Чоловік добувач, мисливець - це сьогодні часто згадують, і це ніхто не оспорює, а те, що жінка повинна зберігати і підтримувати вогонь у печері, під різними причинами повільно, але вірно надається забуттю. А саме в цьому, шановні панове, і міститься суть жінки і її призначення.

Щоб розібратися в настільки серйозному питанні, давайте звернемося до першообразів.

Бог створив Землю і все живе на ній. Він передав Матері Землі турботу про своїх творінь. Він передав їй величезні енергії Любові, щоб вона дбала про Життя і примножувала її.

Бог створив чоловіка за своєю подобою. Жінка створювалася двічі і в обох випадках мова не йшла про подібність Бога.

Від подібності чоловіки Богу і не подоби жінки Богу, їх прояву в матеріальному Світі абсолютно різні. І, коли ці призначення намагаються поміняти місцями, починається хаос, зламані долі, втрата себе.

Чоловік - Бог, Творець, Вогонь Духовний.

Жінка - берегиня Життя, посудину з Живою Водою. Вода зберігає всю інформацію про Всесвіт.

Що таке Вогонь Духовний? Вогонь Духовний - це найвища по вібраціям складова стихії Вогню. Цей вогонь наповнює Душу й кожну клітину тіла духовною силою. Щороку на Великдень, біля Гробу Господнього, сходить Вогонь Духовний. Він не обпікає шкіру перші години, він очищає тіло і Душу.

Жінка, щоб виконати своє призначення хранительки Життя, повинна підтримувати в чоловікові Вогонь Духовний і в першу чергу в чоловіка.

Збереження і підтримка Духовного Вогню в будинку, краси і гармонії - головне завдання жінки. Головне погода в домі. У будинку і в сім'ї справжня господиня - жінка, чоловік тільки гість, який, як всякий пристойний гість, повинен підкорятися правилам встановлених господинею. Вона краще знає і відчуває Гармонію. Але й жінка не повинна умствовать і розпоряджатися за межами свого будинку - це не її територія, це територія чоловіків.

Наша сила настільки велика, що гармонізуючи простір свого будинку і сім'ї і підвищуючи духовні вібрації сім'ї, ми можемо впливати на велику територію. Природа нашої сили - хвиля.

Чоловік - Сонце, Творець, жінка - Місяць. Місяць тільки відбиває світло, вона не є джерелом світла, вона не є Творцем. Погодьтеся, всі великі люди і кращі майстри в основному чоловіки. Не треба намагатися робити, то для чого тебе не створювали. З тигра не вийде лева, хоч вони і з одного сімейства котячих.

Нам жінкам Господь дав унікальний дар - вміння тонко Відчувати і Любити. Чоловік не володіє цим даром, він не розуміє його до кінця. Він здогадується, звичайно, що це таке, все-таки за образом Бога створений. Він спочатку тягнеться до цього стану, тому, що розуміє, що це те, що йому не вистачає для внутрішнього комфорту, внутрішньої гармонії. Щоб творити і творити йому потрібні Чисті Вібрації і отримати їх він може тільки від жінки.

Тільки жінка може наповнити чоловіка Любов'ю.

І другий Дар Господа - це материнство. У всіх релігіях світу вшановується образ Матері, не жінки взагалі, а Матері. В Християнстві божественна Мати Марія, на Сході виконана співчуття рятівниця Сходу - Гуань Інь. І для всіх єдина, нас всіх любляча - наша планета, наша Мати Земля. Тільки через материнство жінка вчиться володіти Дарами Бога. Відмова від материнства в будь-яких видах і формах, під якими вивісками - це відмова від Божого Благословення.

Бог дає Життя і Бог дає умови для її існування та розвитку. Жінка, піклуючись про Життя розширює простір Життя, кожну частку простору вона намагається наповнити Любов'ю, Живою Водою, Мудрістю Всесвіту.

Жінка посудину, в якій розвивається життя, і після народження жінка допомагає народженому Духу зміцніти. Абд-Ру-Шин говорить «кожна жінка в силу багатства своїх відчуттів майже одноосібно може зумовити духовну спрямованість свого потомства! Тому саме вона - в першу чергу - відповідальна за всіх своїх нащадків «

Жінка піклується про зміцнення Вогню Духовного в синах, а дочок вчить зберігати Живу Воду. Наша жіноча природа Вода - озеро, Місяць, відображення. Навчити наших дочок ми можемо тільки власним прикладом. Дівчинка ловить вібрації від матері і налаштовується на них, вона запам'ятовує ці вібрації і живе в них. І, з часом, буде генерувати ці вібрації в Світ. Недарма в народі кажуть, якщо хочеш дізнатися, якою буде твоя дружина, подивися на майбутню тещу.

Чоловік і жінка - одне ціле, два взаємодоповнюючих Творіння Бога. Чисті Вібрації жінки, є брамою, через які піднімається в вібраціях чоловік, проявляючи Чисті Відчуття по відношенню до жінки і ніжні почуття такту до її Жіночності, він підсилює Чистоту Вібрацій жінки. На більш Чистих вібрації жінки йде їх подальше підвищення. Але, на жаль, має місце і зворотний процес за тією ж схемою, тільки зі знаком мінус.

Вальс - чарівний танець. Ритм життя, ритм Трійці, ритм триєдності, ритм Єдиного Цілісного Світу. Танцюйте зі своїми улюбленими вальси. Наповнюйте простір гармонією.

Мами, танцюйте вальси зі своїми синами, вони повинні відчути Чистоту, Жіночність і наповненість жінки Любов'ю і Життям. Тата, танцюйте вальси з дочками, вони повинні відчути силу зрілого, відповідального за свої Творіння Творця і Созидателя.