» » Вибір віри конфесії

Вибір віри конфесії

Фото - Вибір віри конфесії

Анатолій Лень

Істинна Віра - відповідає Слову Божому.

Щоб восторжествувала справжня Віра в Бога вибір Віри і конфесії повинен здійснюватись людьми в зрілому віці.

Для вибору саме Божої конфесії необхідне знання його Слова.

Не всі люди здатні пізнати Слово Боже самостійно.

Якщо людина вибирає конфесію без знання Слова Божого підтасовки його розуміння всередині самої конфесії його засмоктують - навіть якщо ця віра брехлива.

Підтасовані трактування Слова Божого виставляють навіть саму брехливу віру - як єдино істинну.

Деякі конфесії навіть спочатку свого існування заявляють про те, що є єдино істинними.

В якій конфесії здійснюється первинне пізнання Слова Божого - та й здається істинною.

Вивчати Слово Боже до вибору конфесії необхідно у всіх вікових життєвих школах чи подібних структурах не пов'язаних і вже тим більше не належать до певних конфесій.

У нейтральних школах викладають Слово Боже має вивчатися його розуміння різними вірами та конфесіями.

Чим більше вивчається конфесій в плані трактувань розуміння Слова Божого - тим точніше картина.

При вивченні безлічі трактувань Слова Божого різними конфесіями неодмінно вимальовується істина.

Особливу увагу при вивченні Слова Божого слід звертати на конфесійні відмінності в його розумінні, при цьому в процесі вивчення дуже корисні дискусії.

Справжність грошей ми можемо дізнатися, звернувшись в банк, істинність віри можна визначити лише самому, оскільки всі конфесії приписують її собі.

Після вибору конфесії більш поглиблене пізнання Слова Божого як виняток можна здійснювати вже всередині неї.

Первісне пізнання Слова Божого всередині конфесійно неприпустимо - оскільки в їх більшості йде його перекроювання під себе.

Впровадження в школи вивчення Слова Божого гальмується прогресом, наукою, лже конфесіями, деякими урядами ...

Пізнання Слова Божого заважає міждержавне протистояння.

Чим більше видалення конфесії від Бога, тим більше вона противиться нейтральному вивченню Слова Божого, і прагне займатися його роз'ясненням всередині себе.

Безумовно, повноцінне вивчення Слова Божого вимагає багато часу, коштів, розпилення інтелекту і зусиль, відволікання від творення ...

Усі втрати при пізнанні Слова Божого згодом заповнюються сторицею в добрих справах за рахунок зростання духовності.

Якщо вивчення Слова Божого буде, переважно проводиться в школах - багато лже конфесії зникнуть.

Втрат від лже конфесій більше - ніж від вивчення Слова Божого в школах.

При виборі віри і конфесії, доцільно враховувати те який вибір зробили твої предки, близькі, більшість людей на твоїй Батьківщині, ті, кого ти вважаєш знаючим, досвідченим, чесним ...

Чим більше відмінною від інших намагається бути нова отпочковавшаяся конфесія - тим важче її потім підводити під Слово Боже.

Дуже важливо розпізнати ті конфесії які відбрунькувалися для того щоб її лідеру отримати верховенство і доступ до фінансів.

ю Щоб вибрати конфесію - треба пізнати Слово Боже, а щоб пізнати Слово Боже - треба вибрати конфесію.

Більш повну інформацію на цю та інші 1200 тим

Ви можете знайти у книзі Анатолія Лень «Поводир» (1536 сторінок) і чернетках для «Поводир-2».

Книгу і чернетки можна прочитати на сайті автора