» » Хто він - Бог?

Хто він - Бог?

Фото - Хто він - Бог?

Існує безліч теорій про походження людини. Я всі їх поважаю і ні в якому разі не хочу висувати спростування. Багато людей вірять у Бога і у різних культур він свій. У момент, коли здійснював, так зване чудо, ми свято віримо, що саме Бог почув благання про допомогу. А що якщо ні?

Хто цей Бог взагалі? Хто його хоч раз бачив? Людина свято вірить в Нього. Чому тоді він відмовляється, вірити в неземну життя, хоча теж ні коли з нею не стикався. Зустрічаються люди стверджують, що саме позаземні істоти проводили над ними всілякі експерименти, але суспільство, посилаючись на хвору уяву, відкидає таких людей, називаючи їх ненормальними. Але й людей, що бачили самого Бога, суспільство намагається ізолювати у відомих нам місцях.

Як зрозуміти таку поведінку? Як його назвати - заздрість, злоба або ж просто обмеженість мислення? Може бути це людське «его» - ставити себе вище всього у Всесвіті, стверджуючи - ми одні! Але й у вірі в Бога є певна ступінь «его». Люди хочуть вірити в його існування і просто відмовляються вірити в вдалий збіг обставин і в так званий «людський фактор». Люди стверджують - саме Бог допоміг їм, тим самим, ставлячи себе поверх інших, хіба це не егоїзм - не помічати ні кого і ні що навколо? А може поряд той, за допомогою якого відбулося диво, але прагнення людини бути краще іншого і рухає такими людьми. В силу обмеженості свого мислення ми не можемо зрозуміти ситуацію, «чудесну» ситуацію і поспішаємо назвати її Божої волею.

А що таке - «Божа воля»? Повернемося на кілька років назад, до 11 вересня 2001, де тут «Божа воля»? Скільки людей загинуло! Скажіть, навіщо потрібно це Богу! Православна церква стверджує, Бог всевидюче, як він міг допустити таке? Священнослужителі поспішать сказати - «так завгодно Богу». Але подивіться на них, більшість з них товсті, як свині, обвішані золотом, їздять на дорогих машинах, а в яких будинках живуть! Чому народ не хоче все це побачити, чому вони свято їм вірять! У наш час, щоб поставити свічку за упокій потрібно заплатити! Хіба про це написано в Біблії?

Чому люди так сліпі? Тому що, більшість з них, безвольні, не мають своєї думки. Тому що натовп - стадо овець, якій потрібен пастух! Церква придумана для обдирання грошей з людей - майже всі священнослужителі живуть у багато разів краще, ніж простий люд! Якщо так треба спілкуватися з Богом, чому не можна зробити це вдома в тихій спокійній обстановці?

Хто сказав, що церква місце Боже ?! А як же можна зрозуміти смерть дітей в Бесланской школі в 2004 році ?! Діти самі безневинні створення, оскільки не встигли нагрішити у своєму житті. Так написано в Біблії. Так чому Бог не врятував десятки маленьких дітей, де ж був наш Бог !!! Скільки горя для всіх сімей, скільки людей втратило сенс життя і віру. Виходить Він на боці терористів по всьому світу! Йому подобається тероризм ?! А що церква? Що вона може сказати з цього приводу? Відспівувати і втішати, вішати людям «локшину на вуха» про «Божу волю» і про краще життя, це церква може найкраще!

А всілякі секти ?! Подивіться, до чого вони доводять людей! Скільки людей по всьому світу пожертвував своє майно, скільки народу залишилося без даху над головою! Якщо вдуматися, то виходить наступна ситуація: церква є посередником між Богом і людьми (за гроші, зрозуміло) і володіє як би авторськими правами, а всі маленькі секти є піратськими копіями цього бізнесу (точно така ж ситуація з фірмами, що роблять незаконні копії, з оригінального диска). І смію зауважити, це непоганий бізнес, без особливих витрат - не треба купувати постійно право на копіювання певного запису. Точно так само діють всі секти - без особливих витрат обманюють людей і забирають їхні гроші (за тією ж схемою діє і церква, тільки вона витрачається на декорації).

Але що саме неймовірне, так це логіка людей !!! Багато людей живуть за принципом - не побачу і не помацав - не повірю! Так чому ж ці люди вірять церкви? Або по неділях церква відкриває зв'язок між Богом і людьми, або Бог дає прес-конференцію? Ні хто ж його не бачив ?! На мою думку, ходити до церкви, слухати людей в рясах, у яких за своє життя було не мало дружин і коханок, значить опошляти віру в Бога. Напевно, щоб тобі повірили треба надягти рясу і величезний золотий хрест, інакше, як заповідав нам Христос - вір ближнього, не спрацює. Одні, я думаю, не зможуть не погодитися зі мною, інші не захочуть порушувати порядок речей, ну а треті, як були стадом овець, так ними і залишаться, не бажаючи знімати «рожеві окуляри». За біблійним писанню, Бог, створив весь світ, з цього приводу я б хотів поговорити далі.

Всесвіт з'явилася після великого вибуху маленької частинки, а що було навколо неї? Невже порожнеча, абсолютна порожнеча? Сумніваюся. Що якщо навколо була середа, приблизно схожа на наше життя? І в цьому світі жили розумні істоти (вищий розум)? І що якщо наш Всесвіт це продуманий експеримент, якщо наші Боги і є ті істоти.

Чому Земля так ідеально розташована в галактиці? Вода - причина виникнення життя. Але звідки на планеті її стільки (70%)? По одному з думок вчених, вода потрапила з астероїдами і кометами. Невже вони могли перенести на планету стільки води ?! Чому ж на інших планетах немає такої кількості води як на Землі? Або тільки на Землю цілилися комети ?! Але що найцікавіше, звідки ж взялася сама вода на цих космічних тілах (та ще в таких кількостях)? Всі ці питання наштовхують мене на просте висновок - може Земля це всього лише експериментальний полігон для вищих істот.

Звернемося до одним з перших істот нашої планети - динозаврам. Вони жили довгий час, еволюціонували і видозмінювалися. І ось, на еволюційному піке, на планету обрушилася величезна комета, помінявши полюсами Землю і знищивши 98% життя. Чи не нагадує Вам стирання вірусу розплодилися на комп'ютері, відгомони якого довго докучають нам, а неповне знищення призведе до розростання його з новою силою, і в добавок пристосувалися до виживання? Подивіться на істоти живуть на Землі, адже багато з них, ті самі предки динозаврів, але сильно еволюціонували. А виникнення людини так і залишається для мене загадкою! Подивіться самі, одні вчені стверджують, людина походить від мавпи, інші - людина походить з «поза» (тобто життя, принесена з космосу).

Тепер я хочу поговорити про теорію походження людини з мавпи. На перший погляд ця теорія пояснює багато чого: факт схожості з мавпами, їх розум і поведінку, повадки схожі з людськими. Але по численним експериментам та проведеним дослідам можна зробити простий висновок - так звані наші предки практично не можуть самостійно мислити, вони не можуть жити соціальними групами і їх інтелект грунтується на повторенні побаченого.

Якщо моя думка помилково, тоді чому жоден вид відомих нам мавп не почала хоч віддалено еволюціонувати в людину? Існує крилата фраза - «праця зробила з мавпи людину». Цікавий факт, невже мавпам, що живуть у природі на волі, стало потрібно менше працювати, ніж мільйони років тому чи суспільство трудиться для мавп і видобуває їжу за них? Де ж еволюційні зрушення?

Минуло тисячі років, коли людство стало розумним і, наскільки мені відомо, немає ні яких даних з приводу еволюціонування приматів. По-моєму тільки одна назва, дане людиною - мавпа, говорить багато про що. Всі ми пам'ятаємо дитинство, коли наші батьки говорили нам - "не кривлявся, як мавпа». Поза сумнівами, що мавпи схожі на людину, навіть володіючи почуттями подібним людським, але за своєю природою вони так і залишаються тваринами.

Все це наштовхує на думку - людини на Землю «завезли» інопланетні істоти заради проведення експерименту. Тоді викрадення людей можна легко пояснити - аналіз.