» » Висловлення знаменитих людей про Бога

Висловлення знаменитих людей про Бога

Фото - Висловлення знаменитих людей про Бога

"Легко зробитися атеїстом російській людині, легше, ніж усім іншим в усьому світі! І росіяни не просто стають атеїстами, а неодмінно увірують в атеїзм, як би в нову віру, ніяк того не помічаючи, що увірували в нуль".

--------------------------------------------------Федір Достоєвський

«Бережися займатися виключно наукою, як ти це робив раніше. Вчися, досліджуй земне: це обов'язок чоловіка науки-але на видимий світ до вічного світла. Однією рукою досліджуй природу, а другою, як за батька, тримайся за край Божої ризи ».

-------------------------------------------------Андре Ампер, з листа молодому колезі

"Всі наукові відкриття допущені Богом ймовірно з однією метою, а саме: щоб підтвердити те Божественне одкровення, яке дане людям в Біблії".

------------------------------------------------------------------------Вільгельм Гершель

Святе Письмо ніколи не може ні брехати, ні помилятися. Все, що воно говорить, абсолютно незаперечно. Як воно, так і природа, створені божественним Словом: Біблія - з натхнення Духа Святого, а природа - до виконання Божественних повелінь".

--------------------------------------------------------------------------Галілео Галілей

"Євангеліє дає людині втіху, в якому б положенні і в яких би умовах він не перебував. Христос притягує до Себе все людство ... Без вчення Христа у людини будуть пороки і лиха, омани, морок, відчаю, смерть. Виконуючи вчення Христа, люди можуть звільнятися від цього. У Христі - вся наша чеснота і блаженство. Без вчення Христа люди заїли б один одного, світ став би пеклом і розбестився б".

-----------------------------------------------------------------------------Блез Паскаль

"Пізнання Бога без пізнання своєї гріховності призводить до гордості. Пізнання своєї гріховності без пізнання Бога призводить до розпачу. Пізнання ж Ісуса Христа приводить на вірний шлях, так як в Ньому знаходимо ми Бога і свою гріховність".

-----------------------------------------------------------------------------Блез Паскаль

"... Істинно віруюча в Христа отримує вільний доступ до особистого спілкування з Богом. Для віруючої людини Бог завжди живий і готовий відповідати."

-------------------------С. У. Буррісс, віце-президент Ракетного Відділу компанії "Локхід"

"Природничі істини ставляться до християнської релігії, як струмки і ріки - до океану".

------------------------------------------------------------------------------Юліус Майер

"Я - християнин, я вірю, що Ісус Христос - Бог, що зійшов на землю-вірю, як Паскаль, Коперник, Лейбніц та інші".

------------------------------------------------------------------------------------Коней

"Чим більше я займаюся наукою, тим більше стаю віруючим".

-------------------------------------------------------------------------------Луї Пастер

"Можливість випадкового, стихійного зародження життя подібна тому, як якби енциклопедичний словник виник в результаті вибуху в друкарні".

----------------------------------------------Професор Прістонського університету Конклін

"Природа є в деякому розумінні Євангеліє, що благовістив голосно творчу силу, премудрість і велич Бога. І не тільки небеса, а й надра землі проповідують славу Божу".

-------------------------------------------------------------------------Михайло Ломоносов

"Великий наш Господь і велика держава Його, і премудрості Його немає кінця. Хваліть Його сонце, місяць, і зірки, і планети, якою б мовою вихваляння не відбувалося. А також ви, свідки Його відкритих істин, І ти, душе моя, оспівуй честь і славу Господу все твоє життя".

----------------------------------------------------------------------------Йоганн Кеплер

"Я відкрито свідчу про Ісуса, бо Він відкрито помер за мене".

-------------------------------------------------------------------------------Т. Фонтейн

"Незліченні тисячі людей найретельнішим чином досліджували вміст Біблії, книгу за книгою, подібно добросовісному суду, що вивчає важливе судову справу. Протягом багатьох років робив це і я, хоча не для переконання інших людей, а для свого власного задоволення. Займаючись довгі роки вивченням історії минулих часів і подій і, встановлюючи і зважуючи факти, досліджені вже багатьма іншими вченими, скажу, що я не знаю жодного іншого факту в історії людства, більш достовірного і доведеного, ніж дане Богом велике знамення: смерть і воскресіння Христа ..."

---------------------------------------Томас Арнольд. Професор Оксфордського університету

"Немає нічого, влаштованого так абсолютно, як наша земля. Всесвіт повинна мати свого Творця, Майстра. Іншого пояснення бути не може".

-------------------------------------------------------------------------Вернер фон Браун

"Я дивуюся, чому люди воліють блукати в невідомості з багатьох важливих питань, коли Бог подарував їм таку дивну книгу Одкровення ?!"

----------------------------------------------------------------------------Майкл Фарадей

"Найбільші відкриття, які я коли-небудь зробив, це, по-перше, те, що я усвідомив себе грішником, і, по-друге, що Ісус Христос - мій Спаситель".

---------------------------------------------Доктор Сімпсон, відомий шотландський хірург (відкрив анестетические властивості ефіру і хлороформу)

«Земну науку треба зрозуміти, щоб її полюбити, а божественну науку - полюбити, щоб зрозуміти».

-----------------------------------------------------------------------------Луї Паскаль