» » Друге пришестя Ісуса Христа - є!

Друге пришестя Ісуса Христа - є!

Фото - Друге пришестя Ісуса Христа - є!

Друге пришестя Христове - подія, очікуване в більшості християнських церков, предвозвещённое в Новому Завіті.

Темі другого пришестя Ісуса Христа присвячено безліч пророцтв Нового Завіту. Сам Ісус Христос також неодноразово говорив про своє друге пришестя (Мф.16: 27- Мф.24: 27- Мф.25: 31- Мк.8: 38- Лк.12: 40), про нього ясно навчають і апостоли (1Ів .2: 28- 1Кор.4: 5 1Сол.5: 2-6) і тому воно було загальним переконанням Церкви у всі часи і увійшло майже у всі древні символи віри.

Наші сучасники країною другого пришестя називають Корею. Категорично не згоден з цим твердженням. Ісус не називав Корею. Він говорив, що народиться на Сході, в Японії, там, де печаткою живого Бога будуть відзначені сто сорок чотири тисячі Божих обранців. Ця країна успадкує праця Бога й пожне його плоди в ім'я Другого пришестя Месії (Матв. 21:43).

Сходом в давнину називали країну аріїв - країну висхідного струму, країну породілля Світло, Сонце. Це - Росія. Висновок: місцем народження і другого пришестя Христа є Росія!

Про час пришестя? Ісус Христос і апостоли не тільки не вказують виразно на день і годину другого пришестя, але навіть прямо говорять про неможливість для людини знати це (Мф.24: 36- Дії.1: 6-7- 2Пет.3: 10 та ін.) .

Однак, якщо ґрунтуватися про час пришестя за тими ознаками, які повинні передувати його появи, тоді він уже мав народитися і жити на Землі! (Про ознаки повторюватися не буду - вони широко відомі.)

Тоді, чому він мовчить і не дає про себе знати?

У першому втіленні Ісус Христос теж не відразу про себе заявив. Потрібен був період адаптації. Знадобився період щоб звикнутися з обстановкою, вивчити звичаї і звички, стати таким як усі. І тільки тоді він зміг приступити до своєї місії.

Тоді, дві тисячі років тому прийшовши на землю, Ісус не став відразу оголошувати про свою місію і не відразу почав свій суд. Йому потрібен був період приватного життя, не привертати до себе уваги, це був безперервний підготовчий період, за який пішов період суспільного служіння для здійснення мети Месії.

Так і в другому пришесті, спочатку дається час на адаптацію. В даний час він вже живе в Росії і знаходиться серед нас.

У нас в Росії Ісус поставлений в умови, де адаптація йде з найбільшою ефективністю: панує свавілля і самодурство влади і бізнесу, процвітає хамство і невігластво, суспільство досягло крайньої точки своєї духовної деградації. Ісус ще тоді передбачав, що при Другому приході Христа «перше належить ... багато постраждати і відцурається рід» (Лук. 17:25). Тільки пізнавши, куди люди прийшли, він здатний поставити правильний діагноз.

І ще, аж до сьогоднішнього дня багато хто з нас читали Біблію, вже маючи склалося уявлення про те, що Господь з'явиться на хмарах, супроводжуваний знаменнями і чудесами. Таку думку грунтується на наступних словах Ісуса: «... І побачать Сина Людського, що йтиме на хмарах небесних із силою і славою великою» (Матв. 24:30).

У Пророків говориться, що він їде по небу на колісниці по хмарах і одного разу зійде на землю до лікующему народу. Велика помилка. Колісниця, на якій він приїде - це літак. Ну, не могли ж наші предки в давнину знати що таке літак, та й слова у них такого не було, тому й назвали просто і зрозуміло - колісниця їде по хмарах.

Є гіпотеза, що він в цьому житті за професією - льотчик. І закінчивши льотну роботу спуститься на землю. Ця гіпотеза має сенс: ХХ століття було століттям авіації. І Господь не міг не дати своєму посланнику можливість ближче познайомитися з авіацією, професією льотчика і по управляти літаком: політати як птах. Господь Другого пришестя дійсно з'явиться на хмарах небесних з Божою славою під звук труби ангелів, як сказано в Біблії (Матв. 24:30, 31)

У Росії живуть люди різних віросповідань. Господь прийде врятувати не тільки християн. Бог єдиний. Месія, повинен одночасно досягти і цілі всіх інших релігій. Отже, для прийняття Господа має бути обраний той народ, який зберігає плоди всіх головних релігій. Так це і є Росія.

Чи буває він на службі у Храмі? Ми туди навіщо ходимо? -Удовлетворять Свої духовні потреби. А в нього вони є? Думаю, що під час служби в Храмі він відчуває себе в ролі перевіряючого, що інспектує. І не більше. Тому, вважаю, що він там буває, але не часто.

Чому його не шукає Церква? А ви б стали на роботі розшукувати собі перевіряючого?

У християнській церкві за 2000 років накопичилося дуже багато серйозних проблем. Його поява порушує їх усталені традиції і правила.

Та й у першому втіленні, як до нього поставилися влада і церква? Влада побачила в ньому конкурента на царювання, переслідувала, а потім стратила. Церква обслуговувала владу. Влада розіп'яла Ісуса на хресті. Де була Церква?

Сьогодні, парадокс навіть у тому, що християнська церква не визнаючи реінкарнації чекає другого пришестя.

Чи може Христос сам заявити про себе, про свій прихід? Може. Але на Землі вже було кілька заявників-самозванців. Хто йому повірить? Церква - для якої він перевіряючий? Старики і пенсіонери - все життя ошукані і нікому не вірять? Трудове населення - зайняте виживанням? Разлагающаяся молодь? Або - влада?

Він в Росії. Друге пришестя є! Але хто його тут чекає?